ఈ సీజన్ లో దొరికే టమాటో పచ్చిమిర్చి తో పల్లెటూరి స్టైల్ లో కమ్మని పచ్చడి...


ఈ సీజన్ లో దొరికే టమాటో పచ్చిమిర్చి తో పల్లెటూరి స్టైల్ లో కమ్మని పచ్చడి తో  పొంగడాలు తింటే  ఉంటది ఆహా .

Instructions

1.Heat 2 sp oil in a pan add mustard, coriander, methi seeds and fry.
2.Next add green chillies and stir until the green chillies are soft and fry.
3.Remove from the pan, add remaining oil and add chopped tomatoes and fry.
4.Grind the fried popu along with salt, tamarind, and turmeric powder and keep aside.
5.When the tomatoes are mushy add ground powder to cooked tomatoes and mix well.
6.Let it cook for couple of mins on low flame then remove from the heat.
7.Put a small fring pan on low heat and add popu ingredients and fry.
8.When done remove from the heat and add to tomato chutney and mix well.
9.Tomato green chilli chutney is ready to serve, serve with rice and tiffins.
10.Take the batter and grease the pongadalu pan and put the batter in the holes and slid it two side while cooking.

You can taste Pongadalu now with our Tomato pachi mirchi chutney. 

Andhra famous dish tomato pachimirapakaya roti pachadi,green chilli chutney,Instant Green Chilli Pickle in 5 Min,Pachi Mirchi Tomato Roti Pachadi In Telugu,pachimirchi tomato roti pachadi recipe in telugu,tomato chutney,Tomato Chutney Recipe,tomato mirchi chutney for rice,tomato pachadi,tomato pachadi in telugu,tomato pickle,tomato pickle in telugu,village style tamoto pachadi,టమాట చట్నీ,టమాట పచ్చిమిర్చి పచ్చడి చట్నీ,పచ్చిమిర్చి పచ్చడి,pongadalu tho tomato pachi mirchi chutney,pongadalu with tomato green chilli chutney.

Comments